WordPress

Här på Tegelwebb jobbar vi med de bästa systemen för enkel och säker hantering av innehåll på webben. När vi inte bygger med ProcessWire använder vi oftast WordPress, världens vanligaste innehållshanteringssystem (eller CMS, Content Management System som det heter på engelska).

WordPress är precis som ProcessWire byggt med PHP och med öppen källkod. 

WordPress har en uppsjö av insticksprogram som kan göra utveckligen av en hemsida eller webbapp snabb och effektiv. WordPress fungerar lika bra till stora omfattande webbplatser till mindre kampanjsidor eller en dedikerad blogg, vilket WordPress ursprugnligen byggdes för.

Tegelwebb argbetar med anpassade teman och teknik som gör WordPress till en kraftfull webbpubliceringsplattform. Vi använder spetsteknik i form av Sage som grundtema, och Carbon fields eller Advanced Custom Fields för att kunna skapa flexibla datastrukturer för hemsidan. Med WordPress Gutenberg-redigerare behövs oftast inte resurskrävande sidbyggare som ofta ställer till problem vid större produktioner. SEO, säkerhet och snabba laddningstider är också egenskaper Tegelwebb ligger i framkant av när det gäller WordPressutveckling.

Kontakta oss för att diskutera vilken lösning som passar era behov.